Stofferen

Niet Nieuw Design stoffeert al jaren en heeft vooral veel ervaring in het herstofferen van design meubelen. Wij stofferen zowel meubels uit onze eigen showroom als meubels van de klant. Het komt geregeld voor dat tweedehands design stoelen of banken in een matige tot slechte staat bij ons in de showroom staan. Op deze stoffeerobjecten in de winkel staat een offerte met de stoffeerkosten en de benodigde metrage.

  • Ruim 17 jaar ervaring

  • Offerte snel binnen

  • Stof en leerstalen te zien in onze showroom

  • Veel keuze

  • Stalen mee naar huis of knipstalen opgestuurd

Opnieuw laten stofferen bij ons betekent dat een vakman uw meubelstuk zo goed als nieuw weer aanlevert. Onze stoffeerder kan uw meubel voorzien van nieuwe vullingen, veren, singels etc. Maatwerk staat zeer hoog bij ons in het vaandel. Wij kunnen u dan ook een jaar garantie geven op het gestoffeerde object. Wanneer er klachten of problemen ontstaan die te maken hebben met de stoffering, kunt u bij ons terecht.

Wij zijn dealer van bekende stofmerken, zoals: De Ploeg , Kvadrat , Danish Art Weaving , GEA, Bogesunds, Bute en leer van Van Leeuwen en Ohmann. Wilt u graag advies en de ruime keuze aan stoffen bekijken? Kom dan naar ons filiaal in Tynaarlo.

Hieronder een klein overzicht van de door ons uitgevoerde stoffeeropdrachten:

Vitra EA 124

EA 124 fauteuil Resultaat EA 124 opnieuw gestoffeerd

Gispen 412 fauteuil

Gispen 412Resultaat Gispen 412 na de stoffeeropdracht
<