Stofferen

Niet Nieuw Design stoffeert al jaren en heeft vooral veel ervaring in het herstofferen van design meubelen. Wij stofferen zowel meubels uit onze eigen showroom als meubels van de klant. Het komt geregeld voor dat tweedehands design stoelen of banken in een matige tot slechte staat bij ons in de showroom staan. Op deze stoffeerobjecten in de winkel staat een offerte met de stoffeerkosten en de benodigde metrage.

Opnieuw laten stofferen bij ons betekent dat een vakman uw meubelstuk zo goed als nieuw weer aanlevert. Onze stoffeerder kan uw meubel voorzien van nieuwe vullingen, veren, singels etc. Maatwerk staat zeer hoog bij ons in het vaandel. Wij kunnen u dan ook een jaar garantie geven op het gestoffeerde object. Wanneer er klachten of problemen ontstaan die te maken hebben met de stoffering, kunt u bij ons terecht.

Wij zijn dealer van bekende stofmerken, zoals: De Ploeg , Kvadrat , Danish Art Weaving , GEA, Bogesunds, Bute en leer van Van Leeuwen en Ohmann. Wilt u graag advies en de ruime keuze aan stoffen bekijken? Kom dan naar ons filiaal in Tynaarlo.

Hieronder een klein overzicht van de door ons uitgevoerde stoffeeropdrachten:

EA 124 fauteuil Resultaat EA 124 opnieuw gestoffeerd
Gispen 412Resultaat Gispen 412 na de stoffeeropdracht
Leolux Pupilla
Artifort Big Tulip Resultaat
Relaxer Rocking Chair Resultaat

Heeft u thuis een eigen meubel staan dat u graag wilt laten stofferen?

U kunt dan uw meubelstuk langs komen brengen in het filiaal in Tynaarlo. U krijgt dan direct of binnen en week een vrijblijvende stoffeerofferte.

U mag ook een mail met foto’s naar ons sturen (info@nietnieuwdesign.nl ). Graag in deze mail uw wensen vermelden zodat wij zo een compleet mogelijke offerte op maat kunnen terugsturen. Het inplannen van uw meubel duurt gemiddeld tussen de vier en zes weken. U bent uw meubel dan ongeveer één of twee weken kwijt.

Er bestaat ook de mogelijkheid dat wij het meubel bij u thuis ophalen en weer kunnen bezorgen. Heeft u meer vragen? Stuur gerust een mail of bel naar 0592 545 554.

Contact opnemen
Fritz Hansen Egg Chair
slaapbank voor de stoffeeropdracht Resultaat na de stoffeeropdracht
Gispen 409 fauteuil Resultaat
Friso Kramer bureaustoel
Gispen 444 bank resultaat

Zie hier de kleuren stalen

Klik hier voor meer informatie over De Ploeg

Klik hier voor meer informatie over Kvadrat stoffen